7 oktober 2017: 13e (solo-)expositie op de streekmarkt ‘De Tuin van de Randstad’ bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, Zwethkade-zuid 45,  Den Hoorn. Voor fotoreportage en filmpjes, klik hier.

 

Op de foto feliciteert Burgemeester Rodenburg Paul de Kok met zijn expositie.

Mei 2017: 12e expositie in 'De Kunstkas' tijdens de Westlandse Kunst en Atelierroute te Naaldwijk. Voor filmimpressie, klik hier.

November/december 2015: 11e Expositie Schildersgroep Tourmalijn in de Expositieruimte Tavenu, Pynasplein 5 te Maasland. Voor een filmpimpressie klik hier.

 

mei 2015: 9e Expositie Schildersgroep Tourmalijn op de Westlandse Kunst en Atelierroute te Naaldwijk. Voor een filmpimpressie klik hier

mei 2015: 8e expositie van Schildersgroep Tourmalijn in Inloophuis Carma te Naaldwijk

2014: 7e Expositie Schildersgroep Tourmalijn op de Midden Delflanddag in de Wijnboerderij te Vlaardingen. Voor een fotoimpressie klik hier.

2014: 6e Expositie van Schildersgroep Tourmalijn in Frankeland - centrum voor wonen, zorg en welzijn te Schiedam.

Januari-februari 2014: 5e Expositie Schildersgroep Tourmalijn in de Bibliotheek 's Gravenzande. Voor een filmimpressie klik hier

15 juni 2013: 4e Expositie Schildersgroep Tourmalijn op de Midden Delflanddag in de varkensstal van boerderij 'Levende Buitenplaats' van Op Hodenpijl te Schipliden.

 

 

 

In de ochtend was er in de stal een ontbijt met notabelen waaronder Burgemeester van der Tak en Marja van Bijsterveldt. Alles extra sfeervol dankzij de schilderijen.

 

 

 

Voor een filmimpressie, klik hier

mei 2013: 3e Expositie Schildersgroep Tourmalijn op de Westlandse Kunst en Atelierroute te Naaldwijk. Voor een filmimpressie klik hier.

16 juni 2012: 2e Expositie Schildersgroep Tourmalijn op de Midden Delflanddag in de stal van de Boerderij Abbestee, Tramkade 30 te Schipluiden. Voor een filmimpressie klik hier.

juni 2012: 1e Expositie Schildersgroep Tourmalijn op de Westlandse Kunst en Atelierroute te Naaldwijk. Voor een filmimpressie klik hier.